Tietoa meistä
Hei, olen Anu.
Muistan lapsuudesta aikoja kun äitin kanssa käytiin sienestämässä.
Ihmettelin kerran että mitä äiti tekee aina kotiin päästyä. Ja kun kuulin että sienistä pitää katsoa ettei niissä sisällä ole matoja, niin siihen jäi sienien syönti....hetkeksi. Onneksi opin tavan uudelleen.
Luonnontuotteiden maailmaan sain vuonna 2020 sellaisen buustin että se kantaa vieläkin hedelmää tai tässä tapauksessa marjaa.
Aloitin opinnot Muoniossa Lappiassa. Siellä valmistuin luonnontuotejalostajaksi 2021 ja luonnontuotekehittäjäksi 2024.
Olen aiemmalta ammatiltani kokki ja muutenkin ruoka maailma on pyörinyt elämässäni monella tapaa.
Hi, I'm Anu.
I remember times from childhood when we went mushroom picking with my mother.
I once wondered what my mother always does when she gets home. And when I heard that mushrooms need to be checked for worms inside, that's all about eating mushrooms.... transiently. Fortunately, I learned the habit again.
In 2020, I got such a boost in the world of natural products that it still bears fruit, or in this case, a berry.
I started my studies in Muonio, Lapland. There I graduated as a natural product processor in 2021 and as a natural product developer in 2024.
I am a chef by profession and the world of food has revolved around my life in many ways.Luonnontuotteiden poimijat/
Natural product pickers:
Hillat: Jyrki Mannela, Karesuvanto
Marjat: Heidi Honkonen, Kaukonen
Yritys Pohjoisesta Luonnosta, Tunturi-Lappi
Mikko Juujärvi, Autti
Yrtit ja sienet: Anu Heikkinen, Muonio